Graffiti verwijderen

Beton, steen en poreuze ondergronden bij graffiti tags met SoSafe Blauw of bij ingevulde graffiti met SoSafe Rood de hechting van gebruikte verf verbreken. Zodra de verf loskomt (testen door borstelen of schrapen) kan deze met bij voorkeur warm water worden weggespoten.
Om te voorkomen dat de verf in de steen wordt gespoten altijd onder een hoek van 40-60 graden spuiten. Bij een druk van ca 80-100 bar dient het oppervlak volledig schoon en vrij van verf te worden. Indien onverhoopt toch verfresten achterblijven, dan dient opnieuw te worden behandeld op de aangegeven wijze. In een uiterst geval door toevoeging van schaduwverwijderaar.

graffiti verwijderen SoSafe blauw

(Auto)lakken en verven bij graffiti tags met SoSafe Blauw Gel of bij kwetsbare verf met SoSafe Geel de hechting van gebruikte verf verbreken. Zodra de verf loskomt kan deze met een zachte doek of papier worden weggewist.
Er dient goed te worden opgelet dat de onderliggende lak of verf niet ook gaat oplossen. Houdt daarom altijd een spons en water in de buurt om indien nodig de graffitiverwijderaar te neutraliseren en de werking te stoppen. Spray in dat geval de graffitiverwijderaar op een doek en veeg hiermee laag voor laag de graffiti van het oppervlak zonder de onderlaag aan te tasten.

graffiti verwijderen SoSafe geel
Volg ons op:

Bezoek ook onze webshop: