Kosten en Voorkomen

verwijderen van graffiti

Verwijderen van graffiti

Zelf doen, is natuurlijk de voordeligste methode voor het verwijderen van graffiti. Afhankelijk van het type graffiti, spuitbus tag of ingevuld “schilderij” is hier ca 750ml Graffitiverwijderaar per 5-10m2 voor nodig. Om veilig te werken zijn bovendien een chemische veiligheiheidsbril en rubber of Nitril handschoenen nodig. Een totaalpakket kost ca € 35,00 tot € 50,00 voor dat oppervlak.

Laten doen, is natuurlijk de zekerste methode voor het verwijderen van graffiti. Safe Producten Nederland werkt samen met partners in heel Nederland om snel en vakkundig graffiti te verwijderen van gevels, auto’s of andere objecten. Geen verrassing in kosten, de vaste kosten inclusief BTW en voorrijkosten zijn € 90,00 exclusief BTW (€ 108,90 inclusief) en vervolg vierkante meters ca € 25,00.

Voorkomen, is helaas vrijwel onmogelijk. Wel kan met een Anti Graffiticoating toekomstige graffiti makkelijker worden verwijderd, waarbij de kans op beschadiging van de ondergrond wordt geminimaliseerd. Een Semi permanente coating heeft in vrijwel alle gevallen de voorkeur omdat deze coating ademend is, niet verkleurd en praktisch onzichtbaar is.

kosten graffiti verwijderen
Volg ons op:

Bezoek ook onze webshop: